+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
mobil app

3D EQ Animáció a Cigarettás Dobozon

Az egyik legnagyobb dohánygyár ‘Residence K’ zenei és design rendezvénysorozatához kötődően készítettünk el egy látványos Augmented Reality alapú okostelefonos alkalmazást. Az appban a beépített vonalkód olvasó segítségéel, a telefont a doboz oldalára tartva választja ki az app a megjelenítendő 3 dimenziós animációt. A telefon képernyőjén ezután először egy 3D-s kék szikra animáció fut körbe a doboz élein, majd egy virtuális, térbeli, a felhangzó zenére le-fel mozgó equalizer tűnik fel. Ennek oszlopai tetején a doboztól és a zenétől függően más-más fotó áll össze – a mellett, hogy az animáció is ennek függvényében változik.

Az alkalmazásban videó, és zenei tartalom is található a rendezvényről, illetve a naptár menüpontban a soron következő ‘AHEAD’ rendezvényekre tud regisztrálni a user az app-on keresztül.

Fontos, hogy az ‘AHEAD’ app tartalma csak a brand termékeivel kelthető életre, ha az már a vásárló birtokában van- ezzel segítve a korhatáros tartalom megtekintésének szűrését.

Projektünk szép példája annak, hogy hogyan lehet – és kell – az Augmented Realityt a kommunikációba tényleg hasznosan használni.