+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Feladatok

PROMPTOLÁS

A digitális persona felkészítése a megadott feladatkörre

3D MODELLEZÉS ÉS ANIMÁCIÓ

A karakterek minél élethűbb viselkedésének megalkotása

PROGRAMOZÁS

Unity alapú fejlesztés AR Foundation használatával Androira és iOS-re

3D-s AI munkatársak

ChatGPT alapú 3D-s virtuális munkatársak

Négy különböző munkakörre (hostess, recepciós, értékesítő és termékszakértő) fejlesztettünk 3D-s virtuális munkatársat, akik egy képernyőn, például egy függőlegesen beállított displayen vagy tableten, megjelenve és a szükséges terméktudás birtokában szolgálják ki az ügyfeleket.

Promptolásuk eredményeként nehéz őket szerepükből kimozdítani és a saját termékről, márkáról mindig pozitívan nyilatkoznak. Emellett, a ChatGPT-nek köszönhetően szórakoztatóan, érdekesen beszélgetnek az ügyféllel, visszakérdeznek, kommentálnak – kedvesen, odafigyelve, szakértelemmel, a nap 24 órájában.

Virtuális munkatársaink tényleg felvehetők, így nevükben is várjuk az állásajánlatokat – persze más munkakörökre is szívesen hozunk létre és tanítunk be új virtuális, AI alapú kollégákat.

Az egyes virtuális munkatársakkal zajló részletes, hosszabb interjúkat, példabeszélgetéseket itt lehet meghallgatni, megnézni:

1. Chris, az irodaházi recepciós, aki mindent tud az adott létesítményről – kik a bérlő cégek, hol a lift, merre lehet inni egy jó kávét, mire használható a meghíváskor megkapott QR kód, stb. (VIDEO)

2. Judy, egy kóstoltató promócióban dolgozó hostess, aki változatlan lelkesedéssel kínálja a legújabb termékváltozatot, arról és annak gyártásáról mindent tud és a siker érdekében kellő mértékben cserfes is. (VIDEO)

3. Tom/Moha, az autóértékesítő, akit nem lehet zavarba hozni a modelleket érintő kérdésekkel, a legkülönlegesebb színváltozatok nevét de akár a raktárkészletet is fejből tudja, és soha nem fog rosszat mondani a saját márkáról. (VIDEO 1), (VIDEO 2)

4. Peter, egy látogatóközponti / kiállítási szakértő, akitől itt éppen egy repülőgépet érintő legapróbb részleteket is meg lehet kérdezni és tudni fogja a választ – és kellő mértékben emberi, így saját szülővárosáról is örömmel beszél. (VIDEO)

ÜGYFÉL

ARWorks

DÁTUM

2024. február

TECHNOLÓGIA

ChatGPT, Unity

PLATFORM

Windows