+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
ar

A világ első AR videoklipje

Különleges, de ezzel együtt igazán népszerű, már több, mint 30.000 letöltésen túl lévő, Augmented Reality alkalmazást fejlesztett az ARworks a talán legismertebb román DJ-nek, Smiley-nak. A megoldás egész újszerű használatát mutatja be az AR-nek.
A sztár legújabb videóklippjében 15 másodpercre feltűnő képre tartva az Androidon és iPhone-n is elérhető alkalmazást, a video a nappalinkban folytatódik tovább. A telefon élő kameraképén ugyanis, a közvetlen környezetünk mellett, feltűnnek a videóban táncoló táncosok és maga a dj is.

Így léphet ki egy clip és annak szereplői a TV-ből és bulizhatnak a rajongók saját nappalijukban, hálójukban vagy éppen a város bármelyik pontján kedvencükkel.
A HaHaHa Reality alkalmazás egy videoclip megtekintésének egyszerű, megszokott élményét alakítja át egy összetett, bevonó, magával ragadó, multiplatformos eseménnyé – összekötve az interneten, a TV-n és az okostelefonon elérhető tartalmakat.
Az app egy jelentős előrelépés az AR területén, mivel először használ mozgóképbe, videóba integrált markert. Ezzel a megoldással a video egy későbbiekben bármikor változtatható, kiegészíthető, kiterjesztett tartalom hordozójává is válik.