+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

JÁTÉKMENET KIALAKÍTÁS

Figyelembe véve a rendezvények szempontjait is

TELEFON INTEGRÁCIÓJA

Kitalálva a legjobb VR kezelési módot

3D KÖRNYEZET ELKÉSZÍTÉSE

A minél valósághűbb élmény érdekében

PROGRAMOZÁS

A hibamentes szoftver érdekében

VR vezetés szimulátor

Ne mobilozz vezetés közben

A Uniomédia ötlete alapján fejlesztettünk le az Aegon részére egy vezetés szimulátort, mely segítségével igazi sérülés nélkül szembesülhet bárki azzal, hogy mekkora veszélyeket hordoz magában a vezetés közbeni sms-ezés.

A látványos játék során a sofőrnek be kell ülnie egy autószimilátorba, fel kell vennie egy HTC Vive VR szemüveget, majd végig kell vezetnie virtuális autóját egy városon. Mindezt úgy, hogy a VR-térben a kormány mellett még egy mobiltelefont is lát, melyen folyamatosan üzeneteket kap. Ezeket kell megválaszolnia, miközben – a gépeléssel egyidőben – különböző közlekedési veszélyhelyzeteket kell megoldania: útfelbontást kikerülnie, kikanyaradó autóval ütközést elkerülnie – és így tovább. Ezt persze igazából csak akkor tudja megtenni, ha igazából egyáltalán nem nézi az okostelefont.

Az ilyen és ehhez hasonló VR alapú szimulátorok, tökéletes megoldást jelentenek arra, hogy különböző, egyébként veszélyes (munkabiztonsági, gépkezelési, tűzbiztonsági) helyezetek kezelését átéljék, megtanulják a felhasználók.

ÜGYFÉL

Uniomedia-Aegon

DÁTUM

2019. tavasz

TECHNOLÓGIA

VR, HTC Vive, Külső kontrollerek

PLATFORM

Unity