+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
mobil app

Ákos Még egyszer 360 klip és mobil app

Elképzelted már, milyen érzés lehet a színpadon állni a kedvenc zenekarod koncertjén, amikor zenészek csak neked játszanak, az énekes csak neked énekli a dalt? Az Ákos rajongóknak most elhoztuk ezt a különleges élményt legújabb 360 fokos Virtual Reality videónkkal.

A Samsung és a Telekom által szponzorált legújabb Ákos album bemutatójára a magyarországi Leo Burnett megbízásából, a Focus Fox Stúdióval közösen készítettünk egy különleges 360 fokos video klipet, illetve a hozzá tartozó mobil alkalmazást, az album címadó dalához, amit a közönség még sehol máshol nem hallhatott. A felhasználó az applikációt a Samsung Gear VR virtuális szemüvegében elindítva egy teljesen más világban találja magát, körbeforogva, jobbra, balra, le és fel nézve, minden irányban izgalmas történésekkel körülvéve. A klipben bárki testközelből élheti át egy látványos koncert hangulatát, a néző a zenészek között találja magát, akik körülötte játsszák a számot, szemtől szemben áll Ákossal, amint a dalt énekelve egy hatalmas medencébe merül alá és látja maga körük a zenekar tagjait, amint korábbi, ikonikussá vált ruháikban jelennek meg, majd tűnnek el. A 360 fokos technológiának köszönhetően gyakorlatilag mindenki „összevághatja” a saját maga Ákos klipjét, hiszen mindenki az őt leginkább érdeklő a részletekre tud koncentrálni.

A 360 fokos élmény legjobban akkor jön vissza, ha mobiletelefonon, a Youtube saját appján át nézzük – PC-n pedig Chrome böngészőben. A 360 fokos panoráma videót a Samsung Gear VR mellett Ákos hivatalos Youtube csatornáján is élvezhetik az érdeklődők, illetve az ARworks saját VR lejátszója segítségével papír nézegetőn is megnézhették a rendezvény keretein belül. Mindezek mellett egy hagyományos video klipet is készítettünk, hogy a dal minden csatornán eljuthasson a rajongókhoz.

A videó kiválóan demonstrálja a Samsung legújabb eszköze által nyújtott élményt, ahol a felhasználó nem csupán szemlélője, hanem részese is a történéseknek, a szórakozás egy egészen új élményét nyújtva. A Virtual Reality egyedi és látványos megoldás, ha olyan tartalommal tudjuk megtölteni, ahol minden irányban történik valami érdekes, a nézőnek érdemes körbe-körbe forognia és többször megnéznie a videót, minden egyes alkalommal új részleteket felfedezve. Eddigi tapasztalataink alapján összegyűjtöttünk néhány olyan alapszabályt, amely segít abban, hogy VR appunk és tartalmunk igazán izgalmas legyen, ez az alábbi linken érhető el: A VR 8 szabálya

Ha ez az innovatív, 360 fokos videó technológia az Ön érdeklődését is felkeltette vagy bármilyen egyéb mobil applikációra van szüksége, keressen minket bizalommal az office@arworks.hu e-mail címen vagy egyéb elérhetőségeink bármelyikén. A teljes körű Virtual Reality szolgáltatás érdekében (360 fokos video, 3D animáció és hozzá tartozó applikáció) az ARworks megalkotta saját tervezésű VR nézegetőjét, a Glance-t, amelyről itt olvashat részletesebben: Glance cardboard VR nézegető

ÜGYFÉL

Leo Burnett