+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

Koncepció fejlesztés

Amikor az ötlet megszületett

UI/UX tervezés

Hogy kerek legyen az élmény

3D tervezés

Gépek 3Ds modelljének elkészítése

Különleges funkciók beépítése

Dinamikus méretezés és átlátszó nézet

3D-s gépvizualizáció

AR Gépek

Ügyfelünk, az ASM Assembly System termékei bemutatásához és az értékesítés segítéséhez keresett egy praktikus és könnyen kezelhető eszközt. Mivel a gépsor méreteinél fogva nehezen szállítható, kézenfekvő volt az AR használata egy iPad alkalmazás keretében. Az amúgy is létező értékesítői brossura borítóját illetve középső oldalát használva az egész termékcsaládot be tudtuk mutatni.

A bemutatást kézből, vagy egy asztalon is el lehet végezni, ráadásul a “valós méret” gombra kattintva és a markert a földre helyezve, a gépet valóságosan, a teljes méretében láthatták. Így könnyedén ellenőrizhető volt például a leendő üzemcsarnok méretéhez való viszonyítva. Az általunk a termékekről készített 3D modell két rétegű volt, a külső borítást leemelve a gép belső részét is bemutattuk különböző, további információkat hordozó infopontok segítségével.

Második fázisban ezt a modellt használva fogjuk bemutatni a gépet működés közben, illetve animált szervizelési segédleteket is hozzárendelünk. Így nem csak az eladást, de a fenntartó ügyfélkapcsolatot is segíteni tudjuk.

Az ASM az iPades programcsomagot kiküldte az értékesítőiknek, és eladási partnereiknek, így ők a termék nélkül is be tudták mutatni, és pontos információkkal tudtak szolgálni – akár a világ másik végén is.

ÜGYFÉL

ASM Austria

DÁTUM

2017. február

TECHNOLÓGIA

Kiterjesztett Valóság

PLATFORM

Unity és iPad