+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
vr

Atlantis, the Palm – 360 panovideo VR App

A világ Dubaiban található egyik legismertebb szállodája, az Atlantis, the Palm részére készítettünk egy különleges, virtual reality technológián alapuló 360 fokos panoráma videó megoldást, melynek segítségével bárki könnyedén bepillantást nyerhet a hotelben rá váró élményekbe.
Nem kell mást tenni, mint a speciális alkalmazást letölteni egy okostelefonra, azt elindítani majd a készüléket behelyezni egy Zeiss One (vagy Samsung Gear VR, esetleg Homido vagy más) virtuális szemüvegbe (más néven Head Mount Display-be, HMD-be).
Ezek után elindul a felhasználót minden irányban, teljesen, 360 fokban körbevevő videó, melyet körbeforogva, jobbra, balra, le és fel nézve akár többször is érdemes végignézni. A film során először megérkezünk az Atlantisba, belépünk a fantasztikus üvegszoborral ékesített lobbyba, majd végigsétálunk a Királyi Lakosztályon, megtekintjük a városra néző fantasztikus panorámát, aztán lemegyünk a víz alatti lakosztály hálószobájába, majd fürdőszobájába, melyek ablakai előtt hatalmas cápák és ráják úsznak el. Ezek után mi magunk is lemerülünk az óriási akváriumba (Ambassasor Lagoon) és miközben halljuk a felfelé röppenő buborékokat, körbeúszunk a halak között. Most együtt pancsolunk a delfinekkel és így érkezünk meg a Aquaventure vízi kalandparkba. Lezuhanunk a Leap of Faith csőben, és a nyakunkba öntenek egy konténernyi vizet, végül egy drótkötélpályán végigcsúszva érkezünk meg a szálloda Nobu éttermébe. Itt a Sushi Chef helyébe képzelhetjük magunkat, végül megcsodálhatjuk a szálloda parkjából a kivilágított szökőkutakat és medencéket, hogy zárásként egy éjszakai timelapse mozival búcsúzzunk a látványos szállodától.
Mindezt teljes, 360 fokos élményként, mintha már ott lennénk

A VR szemüvegen át megtekinthető 360 fokos video tökéletes eszköz, hogy utazási kiállításokon és utazási irodákban élethűen be lehessen mutatni, hogy milyen élmények várnak a vendégre.

ÜGYFÉL

Atlantis, the Palm