+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
AR termékbemutató

Virtuális Audi szalon –
A3 3d-ben

A Porsche Hungária megbízásából készítettük el a legújabb Audi A3 magyarországi bevezetését támogató, Augmented Reality elemeket is használó alkalmazásunkat.

A főképernyő három menüpontja közül kettő mögött kifejezetten izgalmas látvány várja a felhasználókat – az autó belsejét bemutató 360 fokos interaktív panorámakép valamint az általunk kifejlesztett ColorStage színválasztó megoldást is felhasználó külső, 3D-s nézet is könnyen autóvásárlásra ösztönözheti az appot letöltőket. A belső nézet megnyitásakor az autó belsejében barangolhatunk, és akár bele is nagyíthatunk az A3 egyes részeibe. A lámpa gomb használatakor az MMI rendszer és a műszerfal fényei jelennek meg, az infó gombra kattintva pedig pulzáló virtuális nyilak hívják fel a figyelmet az új Audi A3 műszaki különlegességeire. Ezeket megérintve pedig információs pop-up ablakok nyílnak meg. Az autó ablakán kívüli világ gombnyomásra változik, akár a Szent István téren, vagy akár a Nemzeti Színház előtt is állhat virtuális autónk.

A külső nézetet választva egy virtuális autószalont varázsolhatunk készülékünk képernyőjére – középpontban az autóval. A szín gomb megnyomásával működés közben láthatjuk a ColorStage megoldásunkat: az autó alatti forgózsámoly egy színskálává változik, ahol az autó színei módosíthatóak és egyben maga az autó is körbeforgatható.
Keréktárcsákat is 3D-ben választhatunk, továbbá, hasonlóan a belső nézethez, a piros nyilakra kattintva a külső nézetben is hasznos információkat kapunk az autó újdonságairól.

A harmadik gomb a regisztráció, melynek segítségével a hozzánk legközelebb található Audi szalont kereshetjük meg és egyben tesztvezetésre is jelentkezhetünk.

ÜGYFÉL

Porsche Hungária

DÁTUM

2012. október

TECHNOLÓGIA

Kiterjesztett Valóság

PLATFORM

Unity