+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

KÖRNYEZET ÉPÍTÉSE

A beruházás környezetének pontos megépítése 3D modellek, animációk és drónfelvétel használatával.

PROGRAMOZÁS

Ügyfél belső adatbázisával összekötött rendszer, ami valós időben mutatja az értékesítésben történő változásokat.

3D MODELLEZÉS

A beruházásban szereplő épületek modellezése kapott építészeti fájlok alapján.

UX/UI DESIGN

A felhasználói élmény megteremtése

3D értékesítő rendszer

WATERFRONT CITY

A Biggeorge Property, az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő cég megbízásából fejlesztettünk egy érintőképernyős alkalmazást, aminek segítségével az értékesítő kollegáik könnyedén, látványosan tudják bemutatni a leendő épületeket a potenciális vásárlóknak.

Az alkalmazásban nem csak az épületeket modelleztük meg, hanem azok közvetlen környezetét is, majd az egész modell köré egy nagyfelbontású 360 fokos panoráma drónfotó került, így a leendő vásárlók könnyedén el tudják képzelni, hogy mutatnak majd az épületek a Duna parton.

A UX/UI tervezésnél rendkívüli figyelmet fordítottunk a beruházás arculati elemeinek megjelenésére, valamint egy könnyen kezelhető, kellemes felhasználói élmény megteremtésére.

Az alkalmazásban lehetőség nyílik a beruházás közelében lévő intézmények, szolgáltatások, tömegközlekedési kapcsolatok felfedezésére és igény szerinti szűrésére. A Galéria menüpont alatt a leendő lakások külső és belső látványterveit ismerheti meg a felhasználó.

Az alkalmazás össze van kötve a BigGeorge saját adatbázisával, így az értékesítő mindig csak azokat a lakásokat fogja kínálni, melyek még nem keltek el. Hogy még inkább segítsük a munkájukat, beépítettünk egy funkciót, melynek segítségével megjelölheti a potenciális vevő számára érdekes lakásokat, majd a prezentáció végén ezekről automatikusan e-mailben kap értesítést. Így nem kell memorizálni, mely lakásokról esett szó a projekt bemutató során és az értékesítő kolléga könnyebben készítheti el a személyre szabott ajánlatot.

Az alkalmazás egy erős PC-vel összekötött 4K felbontású érintőképernyőn fut, melyet könnyű használni és elképesztő látvánnyal támogatja a sikeres értékesítést.

ÜGYFÉL

BigGeorge Property

DÁTUM

2019. szeptember

TECHNOLÓGIA

Érintő képernyő 3D tartalommal

PLATFORM

Unity és Win 10