+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Feladatok

3D MODELLEZÉS ÉS ANIMÁCIÓ

Gömb alakú robot lemodellezése, animálása

CHAT GPT INTEGRÁCIÓ

Open AI által biztosított Chat GPT API integrálása és felprogramozása

BOB AI Asszisztens

BOB - a mindenttudó virtuális asszisztens

Az általunk életre keltett – az OpenAI ChatGPT technológiájára épülő – virtuális AI asszisztenst BOB-ot nagy előszeretettel használjuk és ajánljuk VR alkalmazások, vagy akár érintőképernyős vagy webes alkalmazások kapcsán is. 

A virtuális bemutatótermektől kezdve, a képzési szimulációkon át, a marketing kampányokig Bob kiváló társ, aki színt visz az ügyfelek digitális/virtuális kalandozásaiba, Bobbal akár írásban akár szóban is beszélgethetünk a virtuális téreben. Szintúgy, Bob válaszait halljuk és olvashatjuk is. BOB további előnye, a többnyelvűség és a tény, hogy kiválóan alkalmazkodik az adott VR-környezethez illő különböző szerepekhez. Legyen szó egy múzeum vezetéséről, termékek értékesítéséről egy virtuális boltban, vagy a legkülönfélébb területeken történő edukációs feladatokról. Az általunk használt innovatív, moduláris megközelítés lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen integráljuk Bobot bármely általunk fejlesztett VR alkalmazásba, mobil- vagy érintőképernyős alkalmazásokba, vagy akár AR megoldásokba is. 

A lehetőségek végtelenek, mivel Bob bármilyen más formát is felvehet: lehet ő egy egész alakos ember (mondjuk egy egyetemi tanár, férfi vagy nő, fiatal vagy idős), egy robot eladó, vagy akár egy önnálló személyiséggel rendelkező, beszélő szoba vagy autó – ahogyan azt Star Trek-ben vagy Knight Rider-ben is láthattuk.

ÜGYFÉL

ARWorks

DÁTUM

2023. Január

TECHNOLÓGIA

Open AI, Chat GPT

PLATFORM

Unity, AR, VR, Érintőképernyő