+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

KONCEPCIÓ KÉSZÍTÉS

Kitaláltuk, hogyan nézzen ki a megoldás

3D TARTALOM
GYÁRTÁS

Optimalizálva elkészítettük az épületeket és a környezetet

UI/UX TERVEZÉS

Megterveztük a teljes élményt és megjelenést

PROGRAMOZÁS

Megírtuk a hibamentesen futó kódot

3D értékesítő rendszer

Érintőképernyős sales támogató megoldás

Ahhoz, hogy új vásárlókat szerezzünk egy sokszereplős piacon, el kell érnünk, hogy ügyfeleink megismerjék és beleszeressenek a projektjeinkbe, ami egy telített ingatlanpiacon különösen nagy kihívás. Az Abstracto, a személyre szabott ingatlanbemutató szolgáltatáscsomag, éppen ebben nyújt segítséget. A legújabb megjelenítő technológiák, mobilok, táblagépek, és VR szemüvegek segítségével virtuálisan kelti életre a még csak terv szinten létező épületeket.

Ügyfelünk, a Kopaszi Gát Kft. a Budapart project keretében ez egyik legnagyobb léptékű budapesti beruházást hozza létre, egy elhagyatott folyóparti területet varázsol iroda és lakónegyeddé. Az Abstracto szolgáltatás is éppen ilyen varázslatosan kelti életre egy érintőképernyő segítségével a leendő lakónegyeded 3D modellezett képét az épületekkel és a környezettel egyetemben. A felhasználók a képernyő segítségével a jövőben megépülő épületek minden zegét-zugát megnézhetik, átrepülhetnek az építmények felett, vagy bejárhatják a környéket is. Így nemcsak megismerik, de egyre jobban el is köteleződnek a projekt iránt.

A felhasználók a bejáráson túl pontosan kiválaszthatják a jövendőbeli lakásukat, átélhetik saját erkélyük panorámáját, és máris otthon érezhetik magukat. A 3D épület- és környezeti modellek helyszíni panorámaképekkel is kiegészülnek, így az élmény még valóságosabb és kézzelfoghatóbb.

A mobil technológiak adta lehetőségekkel ez a szolgáltatáscsomag bárhol elérhető, így többé nem akadály például egy másik országból megtekinteni, és pontos képet kapni egy tervezett jövőbeli projekt minden apró részletéről. Ez a technológia hamarosan teljesen felváltja a papír alapú értékesítési formákat, a kérdés csak az, hogy melyik fejlesztő vagy beruházó lép gyorsabban piacra vele.

ÜGYFÉL

Property Market

DÁTUM

2017. március

TECHNOLÓGIA

3D interaktív animáció

PLATFORM

Win 10 és Unity