+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
AR-es gyűjtűalbum

Búvárkodj otthon!

Az Óceánmánia alkalmazással Cousteau kapitány nyomdokain haladva izgalmas, látványos utazást tehetünk a tenger mélységeiben. Nappalinkban – mint egy óriási akváriumban – úszkálhatunk, együtt búvárkodva egy-egy óriás bálnával, teknőssel vagy éppen incselkedő bohóchallal. Az “Óceánmánia” AR alkalmazást a SPAR Magyarország gyermekeknek szóló Óceánmánia matricás gyűjtőalbum promóciójához készítettük, iOS illetve Android készülékekre.

Az app indítása után, először feltöltött búvárpalackkal tudunk víz alá merülni, ahol a Hosszúszárnyú Bálna úszkál körülöttünk. Egy merülési idő kb. 1 perc, de mielőtt kifogyna a palack, egy pop-up ablak figyelmeztet a palack feltöltésére, melyet telefonunkat a matrica-album egy-egy oldalára tartva tehetünk meg. Attól függően, hogy melyik oldalra tartjuk a készüléket, más-más hal jelenik meg körülöttünk az óriási akváriumunkban (Az album vonatkozó oldalai a fotók között megtalálhatóak).

Az “Infó” gomb lenyomásával minden halról fontos információkat tudhatunk meg , ilyenkor persze nem fogy az oxigénünk. A kilenc különböző állat köröket ró, gyors-lassú úszásban cikázik körülöttünk és egy-egy produkciót is bemutat nekünk (A bálna énekel, a teknős emberi gyorsúszást mutat be a dugong pedig például táncra perdül).

Az alkalmazás “Nyereményjáték” menüpontjával pedig regisztrálni lehet egy sorsolásra, ahol családi belépőt lehet nyerni a Fővárosi Állat és Növénykertbe.

ÜGYFÉL

Spar

TECHNOLÓGIA

Kiterjesztett Valóság

PLATFORM

Unity