+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
ar, vr

DEGENFELD MÚZEUMI AR/VR ÉLMÉNYEK

Ezen különleges élmények a múzeum három helységében találhatóak.

Az első „üres” szoba csak a szoba közepére telepített tablet képernyőjén keresztül nézve válik berendezetté. A fal mellett, az oda állított 1m*2m-s printek előtt, méretarányos korabeli bútorok jelennek meg 3d-ben, mintha tényleg ott lennének és kelnek életre kattintásra, vicces hangokkal kísért különleges térbeli animációkban.

A második szoba ajtaján a virtuális tárlatvezető szintén egy tablet képernyőjén lép be, hogy bemutassa a helység történelmét. A greenbox környezetben felvett különböző videótartalmak 360°-os panorámafotóban jelennek meg.

A harmadik, egyben legizgalmasabb szobában a csárdás és a palotás tánc lépései sajátíthatók el. Miután egy kamera méretet vett a látogatóról,, a kijelzőn egy virtuális táncos bemutatja a tánclépéseket. Ezután a felhasználóra vált a kép, aki immár korabeli ruhában próbálhatja el a látottakat. A táncóra végén az értékelés sem marad el: a rendszer 1 és 5 csillag között értékeli a produkciókat.
Baktalórántházán jár, ne hagyja ki a Dégenfeld Kastélymúzeumot, mely felújítása után ezen különlges technológiáknak köszönhetően is, a kisközség és a régió ékkövévé vált.

ÜGYFÉL

Degenfeld Múzeum

DÁTUM

2016. április

TECHNOLÓGIA

Kiterjesztett és Virtuális Valóság

PLATFORM

Unity, Kinect, iOS