+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
mobil app

Doktor 24 –
A mobilorvos

A Doktor 24 (www.doktor24.hu) egészségügyi szolgálat január eleje óta letölthető mobilalkalmazását készítettük el iOS és Android platformra. Nagyon fontos ez a munka számunkra, mert egyértelműen jelzi, hogy már nem csak AR, hanem bármilyen más típusú, például – mint a Doktor 24-is – összetett back end rendszert és folyamatos adatkommunikációt igénylő megoldásokat is készítünk. Az alkalmazás segítségével a felhasználó, beazonosíthatja a testében felmerülő esetleges fájdalmat, néhány gombnyomással megtalálja az illetékes orvost és a hozzá legközelebb eső gyógyszertárat.

A Tünet kereső menüpontban teljesalakos férfi és női modelleken tudja a felhasználó, interaktív módon, bejelölni a fájdalom helyét és jellegét.
Az Orvos kereső menüpontban, a megfelelő orvos megtalálása után, nem csak időpontot lehet foglalni, de a beépített térkép odanavigálja a felhasználót és egy gombnyomással felhívhatja a Dorktor24 éjjel-nappal rendelkezésre álló orvos-tanácsadóját.
A Gyógyszertár kereső funkció a felhasználó aktuális helyzetéhez képest távolság szerint sorba rendezi a patikákat, majd megmutatja a kiválasztott gyógyszertár elérhetőségeit és a hozzá vezető utat.
A „Doktor24 egészségőr” funkció a leghatékonyabb gyógymódban, a betegségek megelőzésében nyújt segítséget, figyelmeztet az aktuális szűrővizsgálatokra és védőoltásokat ajánl.

ÜGYFÉL

Doktor24