+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
3D-s ingatlanvizualizáció

FUTUREAL REAL ESTATE TOUCHSCREEN EXPO MEGOLDÁS

Hogyan tegyük látványossá kiállítási standunkat érintkőképernyőn bemutatott, 3d-s interaktív épületmodellekkel.
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő ingatlanfejlesztője, a Futureal-Cordia csoport részére készítettük el legújabb érintőképernyős alkalmazásunkat, mely kiváló eladás-segítő eszközként mutatta be a még tervezés vagy fejlesztés alatt álló ingatlanprojektjeiket. Az ingatlan épületét, a környéket, és magukat a lakásokat is valósághűen be tudtuk mutatni, így az érdeklődők (virtuálisan) már azelőtt otthon érezhették magukat, amikor az ingatlan építése esetleg még el sem kezdődött így a tervezés és értékesítés is sokkal pontosabbá vált.
Az érintőképernyős TV-re kifejlesztett alkalmazás 3 fő részből áll: a főképernyőn kiválasztva az adott projectet, megtekinthetővé válik az épület külső nézetének 3D renderelt valósághű képe és a környék egy sematizált környezettel. Az érdeklődők az épületet minden oldalról körüljárhatják és madártávlatból is megtekinthetik. Az épület megtekintése után a tágabb környezetet is felfedezhetik, itt az összes fontos tájékozódási pont és a környéken elérhető szolgáltatásokat is megjelenítjük, így a vevők el tudják képzelni majdani lakhelyüket. Harmadik fő funkció az épület szintjeinek kiválasztása, a szinten belül az adott lakás kiválasztása, végül pedig a lakás kinézetének és a pontos paramétereinek megtekintése.
Az érintőképernyős applikáció ideális kiállításokon való bemutatásra, vagy fix értékesítési központban eladást segítő eszközként. A kialakítástól függően lehet ez egy segédlet, ahol az értékesítő bemutatja az adott ingatlan projektet és az érdeklődőt végigvezeti a folyamaton egészen a saját jövőbeli lakásának kiválasztásáig, vagy ugyanez automatikusan, aktív információs panelként is működhet. Az applikáció a későbbiekben tovább bővíthető az aktuális lakás 3D renderének bemutatásával, és a lakáson belüli 360 fokos panorámák megtekintésével. A 3D tartalom felhasználható tableten történő bemutatáshoz, letölthető mobil applikációban való használathoz, virtuális sisakokban 360as bejárások létrehozásához – amit csak a megrendelő kíván.

ÜGYFÉL

Futureal

DÁTUM

2016. június

TECHNOLÓGIA

3D interaktív animáció

PLATFORM

Érintőképernyő