+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Banner 1
''
''
Banner 1
''
''
vissza
next arrow

Próbáld ki Te is!

""

Feladatok

3D MODELLEZÉS

3D AR sisak, szemüveg és bicajok modellezése, optimalizálása

PROGRAMOZÁS

Futtatható keretalmazás fejlesztése

UI/UX TERVEZÉS

Vizuális keretrendszer építés, dinamikus menüsor, 2D elemek beépítése

SOCIAL MEDIA INTEGRÁCIÓ

Facebook és Instagram publikálás, Messenger videóhívásba integrálás

AR sisak filter

Giro d’Italia Hungary AR Filter alkalmazás

A Giro d’Italia az országúti kerékpársport egyik legjelentősebb versenye, 2022 májusában Magyarországról rajtol el. Ezen esemény népszerűsítésére készült el a Humantelex ügynökséggel közösen, egy Facebook és Instagram filter alkalmazás.
A Hősök terén egy, a rajtot jelző visszaszámláló óra került kihelyezésre egy QR-kóddal kiegészülve, mely QR-kód beolvasását követően az érdeklődők hozzáférnek a Facebook filter alkalmazáshoz – de persze ez a QR kód, vagy link, bárhol használható.

Próbáld ki te is telefonon: https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/1137287346833087/ 

Az alkalmazás az augmented reality technológia segítségével az élő kameraképre virtuális tartalmakat jelenít meg, mely segítségével az érdeklődők kipróbálhatják hogyan festenének   különleges, mozgó bicilikkel díszített országúti sisakban, vagy egy éppen biciklis szemüvegben, a győztes kupával a kézben.

Az alkalmazásban egy dinamikus kezelő felület is beépítésre került, a különböző elemeket együtt és külön-külön is ki lehet próbálni.

Minden látott tartalomról fotót és videót is lehet készíteni és ezeket egyből meg is lehet osztani – akár Facebookon, akár Instan akár Messenger alkalmazásban

ÜGYFÉL

Humantelex

DÁTUM

2022 Április

TECHNOLÓGIA

Spark AR

PLATFORM

AR, FB, Insta