+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
vr

Glance™ VR nézegető az ARworks-től

Glance™ – elkészült az ARworks saját tervezésű VR nézegetője

Az Augmented és Virtual Reality applikációk terén is piacvezető ARworks most egy egyszerű de nagyszerű segédeszközzel lépett elő. Bár az ötlet alapja már korábban is létezett, mi magunk is évek óta használjuk és kísérletezünk vele, most jött el a pillanat, hogy saját verziónkat is bemutassuk.

A lapra szerelt kartont széthajtogatva, és a saját okostelefont beletéve máris kész a teljes értékű 360 fokos, brandingelt VR szemüveg, mely bármilyen különleges világba elrepítheti a felhasználót. A hasonló termékekkel ellentétben az ARworks VR nézője nagyobb lencséket használ, ezért a látótér és így az átélt térélmény is sokkal izgalmasabb és élethűbb – és összeállítani is sokkal egyszerűbb. A Brandingelt VR szemüveggel és azon keresztül elérhető 3 dimenziós vagy 360 fokos videós tartalommal nagyon hatásosan, sikeresen lehet egyes termékkategóriákat bemutatni vagy éppen a márka világába a célcsoportunkat elrepíteni. Legyen az egy virtuális bemutatóterem, egy panoráma koncert, egy sportverseny felvétele vagy animált 3D- reklám – ezek mindegyikének részesévé tud válni a user, e világokba könnnedén be tud lépni egy VR app és egy VR szemüveg segítségével.

Persze a szemüveggel az App Store-okban elérhrető több száz VR app bármelyike is használható így biztosan sokáig fogja azt a tulajdonos használni.

A nézegetőhöz, ha esetleg még nincs meg, szívesen elkészítjük az okostelefonos VR alkalmazást és a benne megjelenő 3 dimenziós vagy panorámavideós tartalmat – hiszen végül is ez a fő profilunk.

ÜGYFÉL

ARWorks