+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

KONCEPCIÓ

Specifikáció és játéklogika kialakítása

Animációk elkészítése

Mozgások elkészítése – halak úszása

LÁTVÁNY
TERVEZÉS

Vízalatti 3D-s látvány tervezése

PROGRAMOZÁS

Kódolás – Interakciók, halak random mozgása

VR haletetés játék

Haletetés Oculus Quest-n

Szeptember 25. – október 14. között került megrendezésre az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten a megújult Hungexpo vásárcsarnok területén.

A kiállítás Hal, Víz és Ember című csarnokában a látogatók látványos módon ismerhették meg Magyarország jellegzetes vizes élőhelyeit. Az ország legnagyobb kiállítási akváriumában például 2 méteres és 110 kilós halakkal is találkozhattak.

Ehhez kapcsolódóan készítettük el az elsősorban a fiatalabb célcsoport számára szánt VR Haletetés nevű Virtuális Valóság alkalmazást.

A felhasználók egy Oculus Quest 2 VR szemüveget felvéve egy virtuális édesvízi folyó fenekén találták magukat. A feladatuk az volt, hogy a rendelkezésre álló 3 perc alatt minél több feléjük úszó halat etessenek meg a neki megfelelő táplálékkal. Négy különböző, a magyarországi természetes vizekben is előforduló halfajta szerepelt az alkalmazásban és mindegyiknek egyedi, neki megfelelő táplálékot kellett kínálni. Mindegyik hal csak a neki megfelelő táplálékot fogadta el, ha rossz eledelt kínáltak neki, elúszott.

A játék kipróbálására a csarnok egy meghatározott, erre kialakított részén nyílt lehetőség.

ÜGYFÉL

Egy a Természettel

DÁTUM

2021. október

TECHNOLÓGIA

Oculus Quest 2

PLATFORM

Unity