+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Néhány kiemelt épület

Feladatok

3D modellezés

A főváros és az ismert épületek 3Ds modelljének elkészítése

UX design

Nagyon könnyen használható kezelőfelület tervezése

Programozás

A unity kód gyors lefejlesztése

Helyszíni üzemeltetés

A LED falra tükrözés (könnyűnek tűnő) megoldása

3D prezentációs platform

3D touchscreen expo app

Európa 2. legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállítására készítettünk a HIPA és Budapest Főváros megbízásából egy érintőképernyős alkalmazást, melynek segítségével egy sematikus 3D-s Budapest modell felett repülve ismerhetjük a standon megjelenő hazai fejlesztők legnagyobb projectjeit.

A projectek bemutatása az általuk biztosított videókkal történik, míg a jövőben szabadon bővíthető keretrendszer 3D-s elemekből áll – egy jelképes 3D-s modellből, 20 részletesebben kidolgozott landmark épületből valamint a projectek helyét jelölő POI ikonokból.

Az érdeklődők a képernyőt megérintve szabadon mozoghatnak a város felett, illetve egy-egy ikont megérintve, elindíthatják annak videóját. Ha néhány percig senki nem nyúl a képernyőhöz, akkor egy automatikus demo indul el, mely mint egy láthatatlan user vezérli a képernyőt és sorban megmutatja az össze projectet.

A néhány hét alatt készült alkalmazás nagyon hatékony sales és marketing eszköz volt, melyhez hasonlót a 2000 kiállító standjának egyikén sem láttunk.

ÜGYFÉL

HIPA

DÁTUM

2017. szeptember

TECHNOLÓGIA

Touchscreen alkalmazás

PLATFORM

Unity, Win10