+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Feladatok

3D SZKENNELÉS

Az összes autómodell szkennelése a legpontosabb eredmény érdekében

3D MODELLEZÉS

Az autómodellek elkészítése szkennelt állományok és fotók alapján

PROGRAMOZÁS

Interaktív bemutató szoftver fejlesztése Unityben

HONDA KONFIGURÁTOR

HONDA DIGITÁLIS AUTÓSZALON

Kuvaiti ügyfelünk, a Honda Alghanim autóimportőr és forgalmazó számára készítettük el ezt az érintőképernyős alkalmazást.

A 2023-as év során a Honda megújította szinte a teljes modellportfolióját, így a helyi forgalmazónak is nagyon fontos volt, hogy az új modelleket minél jobban be tudják mutatni az érdeklődőknek.

Az érintőképernyőn a felhasználók szabadon választhatnak a hét legfrisebb Honda modell közül és a megadott keretek között tudják azokat konfigurálni. Kiválaszthatják a nekik tetsző felszereltségi szintet, módosíthatják a külső fényezést, kapcsolhatják a lámpákat vagy akár összehasonlíthatják a modell specifikációját más modellekkel. A külsőn kívül minden modell részletes belső tere is kidolgozásra került, így a felhasználók négy pontból azt is megnézhetik, hogy milyen érzés az adott modellben ülni.

A minél szebb végeredmény érdekében a modelleket a helyszínen beszkenneltük és részletesen lefotóztuk, majd ezek alapján elkészült az autók pontos, élethű digitális ikerpárja.

Az érintőképernyős megoldások előnye, hogy akár magukra is hagyhatóak, a kitelepítés mellé nem feltétlenül szükséges üzemeltető személyzet. A Honda alkalmazás is a szalonon kívül kampányszerűen több helyi bevásárlóközpontba került kihelyezésre.

ÜGYFÉL

Honda Alghanim Kuvait

DÁTUM

2023

TECHNOLÓGIA

Unity, 3D

PLATFORM

Windows