+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
mobil app

Kapd el Garfield-et!

A “SPARFOTÓ” PSZEUDO-AR ALKALMAZÁST A SPAR MAGYARORSZÁG GYERMEKEKNEK SZÓLÓ “SAFARI MÁNIA” KAMPÁNYÁHOZ KÉSZÍTETTÜK EL IOS (IPHONE, IPAD) ILLETVE ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZERŰ KÉSZÜLÉKEKRE.
A standalone alkalmazás indítása után, a képernyőn, a kamera élőképére keverve, feltűnik 6 különböző Garfield figura – van amelyik éppen kincset keres, indián táncot lejt vagy éppen valakit fenékbe rúg.
Kiválasztjuk a legjobban tetszőt, vagy az adott szituációhoz legjobban illeeszkedő macskát, az élőképpel együtt beállítjuk a tökletes kompozíciót és elkészítjük a közös képet Garfield-del.
Az elkészült képet menthetjük saját fényképeink közé, illetve megoszthatjuk a SPAR Magyarország Facebook oldalán. A megosztott képek nyereményjátékon vesznek részt, ahol a legtöbb Like-ot megszerző kép lesz a nyertes.
Az alkalmazás Facebook részét is mi készítettük el – külön Tabként (hogy ne kelljen egy app-t a felhasználónak engedélyezni) és a feltöltött képek folyamatos, 24 órás ellenőrzését is megoldva, hogy csak elfogadható tartalom kerüljön ki az oldalra.
Alkalmazásunk elérhető az Apple Store-ból, illetve a Google Play-ből egésszen a játék végéig, 2012.05.30-ig.

ÜGYFÉL

Spar