+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

PROGRAMOZÁS

Unity alapú fejlesztés iOS-re és Androidra.

CMS FEJLESZTÉS

A tartalmak könnyű kezelhetőségéért

UX/UI

Egyedi, arculathoz illő grafika tervezése

CARDBOARD ADAPTÁCIÓ

Giroszkópos vezérlés, valamint Cardboard VR nézet a még egyedibb látványért

Vadászkiállítás app

Vadászkiállítás bejáró alkalmazás

2021. szeptember 25. – október 14. között került megrendezésre az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten a megújult Hungexpo vásárcsarnok területén.

A mobil applikáció célja, hogy biztosítsa a kiállítás utóéletét. Az app segítségével olyanok is bepillantást nyerhetnek a kiállítás tartalmába, akik nem tudtak kilátogatni a rendezvény ideje alatt. Illetve azoknak is hasznos lehet, akik újra át szeretnék élni, hogy milyen volt a kiállításon részt venni.

Az appban 4 fő pont került kialakításra egy alsó navigációs menüben.

Virtuális túra – Itt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem által tervezett, egyedi 3D-s túrán vehet részt a felhasználó a Hungexpo területén.
360-as fotók – Ebben a menüpontban lehet megnézni a kiállítás ideje alatt készített 360 fokos fotókat. Körbenézni a készüléket mozgatva (giroszkópos vezérlés) lehet, de egy gombnyomással elérhető a Cardboard nézet is, ahol egy VR tartóba helyezve a telefont még inkább úgy hiheti a user, hogy ott van a helyszínen.
Weboldal – A kiállítás hivatalos oldalát megnyitó menüpont.
Beállítások – Nyelvválasztó funkció, letöltött adatok törlése, bemutató előhívása.
A tartalmak könnyebb kezelhetősége érdekében, és hogy ne legyen olyan hatalmas a letöltendő alkalmazás mérete, egy külön tartalomkezelő rendszert (CMS) is fejlesztettünk. Ide került feltöltésre szinte minden szöveges és képes tartalom.

Az alkalmazás az alábbi linkekről tölthető le:

ÜGYFÉL

Egy a Természettel

DÁTUM

2021. október

TECHNOLÓGIA

Unity, mySQL

PLATFORM

iOS, Android