+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Feladatok

3D MODELLEZÉS ÉS ANIMÁCIÓ

Az összes a játékban megjelenő modell és a hozzájuk tartozó animációk létrehozása

CHAT GPT INTEGRÁCIÓ

Open AI által biztosított Chat GPT API integrálása és felprogramozása

PROGRAMOZÁS

Interakciók és logika létrehozása

Zöld VR+MI

Fenntartható Választások Terme MI alapú asszisztenssel

Az Európai Úniós LIFE projekt keretén belül készítettünk egy VR alkalmazást, amiben a felhasználók játékos formában tapasztalhatják meg a fenntarthatósággal kapcsolatos döntésik következményeit. A játék indítása után a felhasználó egy képzeletbeli irányítóközpontban találja magát (Fenntarthathatósági Választások Terme). A tér közepén egy hatalmas Föld bolygó forog, a terem falain pedig animált infografikák mutatják a világunkra vonatkozó különböző adatokat. (Pl: világ népesség gyarapodása, átlaghőmérséklet változása).

A felhasználó négy különböző eldöntendő kérdést, feladatot kap. Mindig van egy fenntarthatatlan, káros választási lehetőség (pl. Benzines autó) és egy környezettudatos, fenntartható alternatíva (pl: elektromos autó). A felhasználó a döntési következményeit is végignézheti a nagy központi Föld bolygón.

A térben megjelenik egy virtuális asszisztens is, akitől bármit lehet kérdezni. Az asszisztens valójában az OpenAI alapú ChatGPT alkalmazás integrációja, aki egy saját prompt adatbázissal lett betanítva, hogy tudja éppen hol tartózkodik, mi veszi körül a VR térben, milyen adatok vannak az infografikákon és mit tud a felhasználó itt csinálni. A virtuális asszisztens elsődlegesen ezt az adatbázis használja, ha olyan kérdést kap, ami a helyszínnel és a játékkal kapcsolatos.

A felhasználó által feltett kérdések Speach-To-Text technológia integrálásával kerülnek leiratozásra, megjelenítésre, majd a ChatGPT által generált válaszok Text-To-Speach technológia segítségével kimondatásra kerülnek a 3D modellel.

Az alkalmazás MI asszisztens nélküli verziója országszerte, különböző rendezvényeken kerül felhasználásra.

ÜGYFÉL

Learn Virtual Europe Kft

DÁTUM

2023. Április

TECHNOLÓGIA

Virtuális Valóság + Mesterséges Intelligencia

PLATFORM

Oculus Quest 2