+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
VR-es termékbemutató mobil app

Mercedes GL500 panoráma Augmented Reality app

Az emirátusi IMPACT BBDO megrendelésére készült a Mercedes régióközpontja részére a legújabb GL500-t bemutató alkalmazásunk, mely mind iPhone/iPad mind Android készülékekre letölthető. Az app elindítása után vagy tesztevezetésre jelentkezünk, vagy a luxusautó belső 360 fokos terében találjuk magunkat, melyet ezután kedvünkre felfedezhetünk. Körbeforogva készülékünk képernyőjén, mintha egy különleges szemüveg lenne rajtunk, mindig azt a részét látjuk az autó belsejének, amerre éppen nézünk – mintha tényleg benne ülnénk. A műszerfalon és más pontokon feltűnő hot-spot ikonokra kattintva pop-up ablakok jelennek meg az adott funkció részletesebb leírásával, de itt láthatjuk az előredőlő hátsó ülésekről készített videónkat is. További praktikus funkció a Lock, melyet megnyomva már a képernyőt oldalra simítva, “swipe-olva” mozoghatunk a térben, vagy a Pan, amelynek segítségével egy automatikusan lejátszódó teljes utazást tehetünk a GL 500 belsejében.

Megoldásunk segítségével a potenciális vásárlók anélkül tudnak – egy prospektusnál vagy filmnél sokkal látványosabb módon – az autó belső teréről első kézből élményeket szerezni, hogy meg kellene látogatni egy autószalont.

Az app minden részét – az autó befotózásától kezdve, a 2D GUI terveken át a programozásig – az ARworks csapata készítette.

A fotózást a Mercedes emirátusi “érkeztető” központjában végeztük – el lehet képzelni, milyen egyéb autók voltak ott. Ottlétünk alatt álltak le pl 8 db G 6.3- AMG terepjáróval a trailerről – a fedett részben pedig 4 db SLR várta gazdáját.

ÜGYFÉL

Impact BBDO

TECHNOLÓGIA

360-as fotózás

PLATFORM

Unity