+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
ar

Karácsonyi AR termék
bemutató

A Magyar Telekom és a Samsung felkérésére készítettük el az Élménytér AR alkalmazást Android és iOS (Apple) platformokra. Az app segítségével a Telekom szinte összes háztartásába eljutó reklámújságjában különleges, izgalmas, interaktív Augmented Reality tartalmak tűnnek fel, melyek a Samsung ajánlatai mutatják be és még egy Mini Cooper driftelésre is sor kerülhet. Az egyes termékekről így nagyon egyszerűen és könnyen lehet a fontos információkhoz hozzájutni és csak egy klikkelésbe kerül, hogy a kiválasztott telefont a T web shopjában megvásárolhassa az olvasó. Akár az appból, akár bármilyen más úton a web shopba érkező és ott vásárló látogató, ha használja az alkalmazást, és az ott található, az app által generált egyedi kódot beírja a Samsung nyereményregisztrációs oldalán, egy Mini Coopert nyerhet.

A vásárlást motiválandó, a Minit az app segítségével ki is lehet próbálni – az újság hátsó oldalára tartva a telefont, az azon távirányítós modellként megjelenő virtuális autóval szabadon lehet driftelni és így füstölgő keréknyomokat húzni.

További fotók

A Mini vezetésen túl az appban megtalálható a Samsung All Share rendszerének bemutatása (a telefonból és a Galaxy Camerából TV-be repülő fotókkal), a Samsung S3 egy gombnyomásra 8 fotót készítő megoldása, a Galaxy Ace különleges ívelt vonala, a Samsung Mini 2 cserélhető hátlapja vagy éppen egy Galaxy Camerával fotózkodó zöld Android robot.

Az újságon mellett, a Samsung két szórólapján, a Galaxy Note 10.1 és a Note II Pen funkciója kerül bemutatásra, ahogy egy láthatatlan kéz irányítja a képernyők felett rejtélyesen mozgó íróeszközt.