+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Autóipar

Divat

Vendéglátás

Építőipar

Feladatok

SPECIFIKÁCIÓ KÉSZÍTÉS

Az egyes szakmák VR élményre fordítása

PROGRAMOZÁS

A teljes Vive app elkészítése – 2 hónap alatt

3D MODELLEZÉS

Az összes eszköz és környezet megtervezése 3D-ben

INSTALLÁCIÓ

A kamionban található 8 szemüveg beüzemelése

VR szakma szimulátor

MKIK VR Szakma
szimulátor

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) részére készítettünk egy 4 szakmát szórakoztatóan, interaktívan bemutató HTC Vive alkalmazást, mellyel a pályaválasztás előtt álló fiatalok kaphattak betekintést, személyes élményt ezekről a foglalkozásokról. A szimulátort egy, az országot járó kamionban lehetett kipróbálni, amiben 8 HTC Vive VR szemüveg működött párhuzamosan

A játék elején a pályaszelektáló térbe érkezett a játékos, ahol kiválaszthatta, hogy a 4 szakma- szektor: autógyártás, divat, vendéglátás és építőipar közül melyik érdekli a legjobban. A döntés után az adott területre jellemző térben érkezett a user, ahol egy 8 perces interaktív szimuláció mutatta be az egyes foglalkozásokat.

Autógyártás
Az autóipart választól egy autószerelő műhelybe érkeznek, ahol először egy Fiat 500-s kerekét kell kicserélni majd pedig az akkumulátor töltöttségét ellenőrizni.

Divat
Egy divatbemutató backstage-ben találja magát a játékos, ahol először egy ruhát kell kiválasztani, majd egy ollóval a szabásmintában az anyagokat kiszabni. Ez után már csak a divatbemutató fényeinek e beállítása, egy két fotó elkészítése van hátra és már indulhat is a modell a kifutóra.

Vendéglátás
Egy étterem konyhájába teleportálva a játékos első feladata egy hamburger készítése: az egyes alapanyagokat fel kell vágni, meg kell sütni majd a megfelelő sorrendben a két fél buci közé helyezni. A főétel után pedig a desszert következik így egy tortát kell a különböző marcipándíszekkel a lehető legszebben feldíszíteni.

Építőipar
Egy építési területre érkezünk, ahol először néhány elektromos kisgépet kell kipróbálni,majd egy falat gázbeton téglákból felhúzni – végül agy épület 3. emeletén néhány vas szerkezeti elemet összehegeszteni.

ÜGYFÉL

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

DÁTUM

2018. nyár-ősz

TECHNOLÓGIA

Virtuális Valóság

PLATFORM

Unity, HTC Vive