+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

KERETRENDSZER FEJLESZTÉS

Hogy minden a helyére kerüljön

SZÍNEZŐ MODUL

A személyre szabható motorok miatt

3D MODELLEZÉS

A minél valósághűbb élmény érdekében

UX/UI DESIGN

Hogy szép és könnyen használható legyen

3D értékesítő rendszer

AR Motor megjelenítő

A Honda Karasna motorkereskedés azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy készítsünk nekik egy alkalmazást, amiben személyre szabható motorokat jelenítünk meg. Az app a kiterjesztett valóság használatával megmutatja a fotórealisztikus motorokat, melyeken a felhasználó valós időben tudja változtatatni ez egyes elemek színét. Az egyedileg beállítható színektől függetlenül, gombnyomásra színeződik a Honda gyári színeire a modell.

Tíz különböző típusú motort modelleztünk meg, melyek minden részletükben megegyeznek a valós típusokkal. Így az értékesítő kolléga abban az esetben is be tudja mutatni a motort, ha éppen az nem található meg a kereskedésben. Beépítésre került egy fényképkészítő modul is az alkalmazásba, hogy az egyedi motorokról készült kép, segítségül szolgáljon mikor a tényleges festés zajlik majd.

A felhasználói élmény megtervezésénél törekedtünk arra, hogy átlátható legyen a motorkínálat, mindamellett megfeleljen a mai UI trendeknek. Végül, de nem utolsó sorban bekerült egy galéria, amiben meg lehet nézni a motorhoz tartozó lifestyle képeket, illetve az adott Honda motor hivatalosan elérhető színválasztékát.

ÜGYFÉL

Honda Karasna

DÁTUM

2019. szeptember

TECHNOLÓGIA

Kiterjesztett valóság (AR)

PLATFORM

Unity és IOS