+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
""
""
""
""
""
""
ar

MyRoyalCorgi – Virtuális kutyaidomító iPhone játék

Az ARworks különleges, kutyaidomító, Augmented Reality technológiát használó egyszerű játékot fejlesztett az Angol Királynő uralkodásának 60. Évfordulójára. Az iPhone-n és iPaden futó játékban előttünk, az asztalon, földön jelenik meg a királynő kedvence, a 3 dimenziós Corgi fajtájú kiskutya – aki még a macskákkal is nyugodtan megfér. Őt kell a megszokott módon, tehát simogatással és jutalmazással – különböző egyszerűbb és bonyolultabb feladatokra betanítani. Ha elég ügyesek vagyunk, még szalutálni is fog a nappalinkban vagy éppen tenyerünkben a királynő és a mi tiszteletünkre.

A kutyus persze, ahogy az az Augmented Reality technológiánál szokásos, az okostelefon kameráját egy különleges képre, a markerra tartva jelenik meg. Ehhez ebben az esetben, az eseményhez hűen, csak egy 5-10 vagy 20-s címletű font bankjegyre van szüksége az alkalmi kutyaidomárnak – és érdemes is mindegyiket beszerezni, hiszen mindegyiken más-más produkciót fog virtuális házikedvencünk megtanulni.
Ha esetleg nem lenne bankjegy kéznél – innen letölthető: Bankjegyek
Az egyszerű játékot azért készítettük, hogy, kihasználva az eseményre összpontosuló világfigyelmet bemutassuk, népszerűsítsük az AR technológiát, és azokat, akik erre hajlandóak, elgondolkodtassuk, hogy mi mindenre is lesz alkalmas ez a technológia, ha az eszközök még tovább fejlődnek.

Az Augmented Reality egy különleges, alapvetően okostelefonokon elérhető technológia, melynek segítségével a telefon élő kameraképén különleges video, fotó vagy akár – mint ebben az esetben is – animált 3D-s tartalom jelenik meg.
Az ARworks az Augmented Reality alkalmazások egyik világszinten vezető fejlesztője, aki marketing, oktatási, kereskedelmi és szórakoztató AR tartalmakat készít ügyfelei megrendelésére.

ÜGYFÉL

ARWorks