+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
VR bemutató

ORGANICA VIRTUÁLIS LÁTOGATÁS A SZENNYVÍZ
TISZTÍTÓ PÁLMAHÁZBAN

VR megoldásunkkal egy Samsung Gear szemüveget felvéve anélkül járhatja be az Organica különleges technológiáját használó, még banánt is termő pálmaházát, hogy el kellene látogatnia a csepeli szennyvíztisztítóba

Az Organica nevű cég különleges szennyvíztisztítási technológiát kínál világszerte. Az első ránézésre pálmaháznak, vagy botanikus kertnek kinéző építményeik hatékonyan tisztítják meg a szennyvizet, ráadásul szagmentesek és biztonságosak. Felkérésükre készítettünk egy Samsung Gear VR applikációt, amelyben egy 4 perces, 360 fokos videó segítségével a felhasználó virtuálisan bejárhatja az építményt. Az applikáció a jövőben további tartalmakkal bővíthető, alapvető célja pedig az értékesítési folyamat támogatása.

Az elkészült Organica VR alkalmazással a cég könnyedén, helyszíni szemle és utazás nélkül is bemutathatja megoldásait, így egyszerűbbé és gyorsabbá válik technológiájuk megismertetése a célközönséggel. A filmet Samsung Gear 360 kamerával forgattuk, 4K felbontásban, a vágás során pedig az Organica technológiájával kapcsolatos, hasznos feliratokat is elhelyeztünk a képen.

ÜGYFÉL

Organica

DÁTUM

2016. október

TECHNOLÓGIA

360-as forgatás

PLATFORM

GEAR VR