+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
mobil app, vr

RockMyRoom – Szobadesigner app és VR promóció a Kindernek

A dubai Grey-jel karöltve fejlesztettük ki a Kinder Bueno számára ezt az igazán szórakoztató cross-platform megoldást. Az iOS és Android app segítségével minden felhasználó 3 dimenzióban megalkothatja álmai szobáját. 360 fokban különböző nézőpontokból körbetekintve, bútorozhatja be az üres, vagy akár a különböző stílusokban már részben berendezett helységet. Ehhez több mint 100 különleges design bútort és izgalmas kiegészítőt használhat, melyek átszínezésével a variációk száma szinte végtelenné válik.

A vásárlók által letölthető alkalmazás mellett – talán a világon először – elkészítettük a 3D-s app Virtuális Valóság változatát is. Ennek segítségével a vásárlók a bevásárlóközpontokban a fejükre tett Virtuális Szemüveg segítségével akár be is léphettek szobájukba. A user többféle nézet segítségével szemlélheti alkotását – akár a szobát a képernyőhöz érve körbetekintve, akár a telefont maga körül forgatva. A szobabelső mellett még az ablakon túli látvány is érdekes dolgokat tartalmaz.
Az így megalkotott szobák a Bueno microsite-ján, a facebookon és egyéb közösségi platformokon megoszthatók. A játékosok szavazhatnak a saját és egymás szobáira, melynek eredményeként, a legtöbb szavazatot elért játékos szobáját a Kinder a valós életben is berendezi.
Az app 12 országban, köztük az Emirátusokban, Marokkóban és Omanban is elérhető.

ÜGYFÉL

Grey Dubai