+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
mobil app

SpyWatch avagy hogyan váljunk irodai titkosügynökké?

Megmagyarázhatatlan jelenségekkel és rejtélyes eltűnésekkel találkozol minden egyes nap? Kíváncsi vagy, milyen felsőbb hatalom áll az önmagát elfogyasztó szendvicsek, vándorló tollak és teleportáló újságok mögött? Nem kell tovább kétségek között élned, megalkottuk a SpyWatch-ot, amellyel minden kérdésedre választ találsz.

A SpyWatch egy izgalmas kísérlet arra, hogy tudjuk a legtöbbet kihozni a legújabb technológiák adta lehetőségekből. Az android okosórán futó alkalmazással az volt a célunk, hogy megmutassuk, milyen sok lehetőség rejlik az eszközben, milyen hatékony és kreatív megoldásokkal szolgál, amelyekkel érdemes számolni mobil applikációk tervezése és fejlesztése során. A SpyWatch lehetőséget biztosít a felhasználó számára, hogy az óra segítségével a távolból irányítsa mobiltelefonja fényképező, video- és hangfelvevő funkcióit, miközben a kijelzőn folyamatosan nyomon tudja követni az élőképet. A két eszköz bluetooth-on és wifin keresztül is képes kapcsolódni egymáshoz, a felvett tartalom a telefonra kerül, melyet a user bármikor vissza tud nézni vagy hallgatni. Az alkalmazás a telefonon észrevétlenül indul el, tökéletesen rejtve maradva a gyanútlan „áldozatok” előtt. Használata gyors, kényelmes és egyszerű, minden helyzetben kiválóan használható.

Az applikáció a két eszközt egy egységként kezeli, ötvözve az óra által nyújtott szabadságot a telefon multimédiás képességeivel. Hiszünk benne, hogy a készülékek megfelelő és átgondolt összehangolásával egyedi és innovatív megoldások születhetnek az okosórák egyre növekvő piacán.

Ha okosórán futó alkalmazásra vagy bármilyen egyéb applikációra van szüksége, keressen minket bizalommal az office@arworks.hu e-mail címen vagy egyéb elérhetőségeink bármelyikén.