+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
ar

Telenor AR labirintus az Alléeban

A Telenor számára, az új 4G lefedettségű hálózatot népszerűsítő promócióhoz készített alkalmazásunk játékos formában ismertette meg a villámgyors internetben rejlő lehetőségeket a látogatókkal, Buda egyik legfrekventáltabb bevásárlóközpontjában, az Alléeban. Az applikációban a Telenor éppen futó reklámkampányában használt motívumokat szerepeltetve illusztráltuk a mobil internet sebességének fejlődését, mialatt a látogatók egy Labirintuson végighaladva, öt állomáson tehették próbára ügyességüket – az állomásokon kiragasztott 1-1 képre irányítva az androidos tabletet.

Hol lepkék forgatagának közepén kellett fél perc alatt megtalálni és elkapni 4 Telenor kék színű lepkét, hol az AR alagúton átrobogó, 4G feliratú vonat megérintésével tudott a látogató tovább haladni a Labirintus következő állomására.

A feladatok egyre nehezebbé váltak. Maguk körül forogva a kék repülőt megérintve, az adott állomáson kiragasztott printen az AR-ben megjelenő rakétát megfelelő időpontban indítva, vagy éppen az utolsó állomáson a panoráma AR-ben megjelenített égbolton 4 hullócsillagot elkapva teljesíthették a feladatot a nyereményekért.

A Labirintus promóció iránt mind a fiatalok, mind az idősek részéről rendkívül nagy volt az érdeklődés. Az 1 hetes promóció alatt közel ezren játszottak.

ÜGYFÉL

Telenor