+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
touchscreen

TouchScreen megoldás a dubai-i Gitex kiállításon

A Dubai Reptéri Szabadkereskedelmi Zóna (DAFZA) szerteágazó szolgáltatásai, és kiterjedt területének a bemutatására keresett egy újszerű megoldást. Az ARworks által érintőképernyős kijelzőre fejlesztett programja látványos élményt nyújt a jövendőbeli ügyfelek számára rendezvényeken, kiállításokon, vagy akár a cég saját székházába telepítve. A nagyképernyős érintőpanelek előnye, hogy a odavonzzák, és a mozgó, színes elemek érintésre késztetik a látogatókat, így máris részesei az átadott információnak. A vevőcsalogató kezdő animáción túl, a program három fő részből állt:

Épületanimáció, mely a DAFZA épületegyüttes építését mutatta be az időben változó módon, miközben a néző madártávlatból láthatta az egész terület fejlődését.
Szabad bejárás: A program fő része a teljes DAFZA terület (mintegy 20 épület, és több, mint 100 kiszolgálóegység) modellezése 3D-ben. A z ügyfelek itt bejárhatták a teljes területet, miközben valósághű képet kaptak a jövőbeli irodájuk elhelyezkedéséről. Mozgó autók, fák és emberek gondoskodtak arról, hogy az élmény még realisztikusabb legyen. A 3D külső épület és környezetmodellen túl a szabad bejárásban 360° panorámaképeket is elhelyeztünk, így a vásárlók nem csupán kívülről, de belülről is szemügyre vehették a kiválasztott területet. A bejárható 3D modellek kiegészítve a 360 fokos panorámafotókkal valódi életszerű élményt nyújtottak az ügyfeleknek.
Végül, de nem utolsó sorban a harmadik szekcióban az ügyfelek konkrét üzleti ajánlatot is láthatták, így akik már ismerték a területet, tudták, hogy mit kapnak cserébe, illetve azonnal le is ellenőrizhették, ha váltani szerettek volna.
A teljes tartalom a későbbiekben adaptálható iPadre is, így egy igazán nagyszerű eladást segítő mobil applikációt is készíthetünk belőle.

ÜGYFÉL

DAFZA