+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
ar

Ursus Sörivó Rallysofőr

A legnagyobb román sörbrand, az Ursus részére készítettük el önálló pszeudo-Augmented Reality alkalmazásunkat, melynek segítségével a drukkerek maguk is kicsit autóversenyzőnek érezhetik magukat.

Az csak promócióban használt app elindítása utána az iPad brandingelt élő kameraképén feltűnik az Ursus alkoholmentes söre által támogatott rallyversenyző, Bogdan, versenyautója. A versenyautót a képernyőn forgatva, nagyítva valamint a rally fan-t megfelelően beállítva elkészül a fotó – melyen úgy tűnik, mintha a drukker ülne a versenyautó volánja mögött. A fotó ezután e-mailen elküldésre vagy azonnal megosztásra kerül a Facebookon.
Persze arra is könnyen használható az App, hogy kedvencünk autójával bárhol készíthessünk egy fotót – otthon a garázs előtt, az utcánkban vagy éppen városunk főterén.
Az alkalmazás már nem első példája annak, hogy hogyan lehet egy egyszerű AR megoldással izgalmas és költséghatékony promóciót szervezni. Ebben az esetben az app nem is került publikálásra, azt csak a promócióban használták – így nagyon gyorsan elkészült.

ÜGYFÉL

Ursus