+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
Virtuális úszóverseny

ÚSZÓVERSENY 4 TABLETTAL

A Mobilsofa megbízásából készítettük el a virtuális úszóverseny alkalmazást, ahol 4 tablet és egy kivetítő segítségével versenyezhetünk egy virtuális medencében.
A standon elhelyezett asztalon egy 2 m x 1 m méretű, vetített medence található, illetve körülötte installálva 4 tablet – minden tablethez egy úszót várunk. A játékosok a 14 híres úszóból választhatnak maguknak Avatart.

Amikor mind a négy játékos kiválasztotta a saját Avatarját egy visszaszámláló figyelmeztet a hamarosan elkövetkezendő verseny rajtra. Ilyenkor már a medencén látható minden egyes úszó majd a verseny sípszóra indul. Ilyenkor a Tablet kijelzőjén megjelenik egy nagy piros gomb, amit egységnyi idő alatt a legtöbbször kell érinteni, akár több ujjal is a játékosnak, hogy az ő úszó avatarja minél gyorsabban ússzon.

A versenytáv 2 hossz, amit a leggyorsabbak 15-20 mp alatt teljesítenek. A verseny végén, egy rövid eredményhirdetés után, a játékot újra lehet kezdeni. A várakozó képernyő a Tablet kijelzőkön egy animált logó, míg a vetített asztal felületen egy 2 perces videó jelenik meg.

Az ARworks csapatának nagy kihívást jelentett a 4 Tablet real time kommunikációja a szerver PC-vel, ami az eddigi projektjeink során nem volt igény az Ügyfelek részéről.

ÜGYFÉL

Mobilsofa

DÁTUM

2016. szeptember

TECHNOLÓGIA

Tablet alkalmazás

PLATFORM

Unity