+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

3D MODELLEZÉS

A nagyon nehezen fellelhető referencia anyagok alapján

PROGRAMOZÁS

A kiállítási szituációból adódó szélsőséges használatra

MARKERPRINT TERVEZÉS

A távolságok és a fények figyelembe vételével

ÜZEMELTETÉS

A töltésből, lopásgátló eszkökből eredő problémák kezelése

AR makettasztal

Víztisztító AR terepasztal

2021 november 29. – december 5. között került megrendezésre a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó a megújult Hungexpo vásárcsarnok területén. A kiállítás célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók.

A csepeli víztisztító mű 2*4 méteres makettjét keltettük életre és egészítettük ki a működést bemutató 3 dimenziós élethű animációkkal – így a látogatók a statikus látvány helyett egy dinamikus, felfedezésre, bejárásra buzdító interaktív terepasztallal találkoztak.

A terepasztal körül elhelyezett, 6 do iPad Pro-t az állványból kivéve és a maketten elhelyezett kör alakú printekre tartva jelennek meg a kifejlesztett tartalmak.

Ezek a digitális 3d-s elemek a teljes szennyvíztisztítási folyamat legfontosabb lépéseit mutatják be és egészítik szöveges információkkal, a felugró pop ablakokban. Így például láthatóvá válik a bejövő és kimenő csatornarendszer, az ülepítő és tisztítóberendezések helye és működése – ott ahol az a valóságban is történik.

A megoldás jó példája annak, hogyan lehet egy hagyományos kiállítási megoldást – egy makett asztalt – a legújabb, legkorszerűbb technológiával izgalmassá tenni a kor látogatója számára.

ÜGYFÉL

Planet Budapest

DÁTUM

2021. december

TECHNOLÓGIA

Kiterjesztett Valóság

PLATFORM

Unity, ARKit