+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
ar

Vodafone titkos virtuális Fashion Show

A Vodafone által is támogatott Gombold Újra divattervezői pályázathoz készítettük el Augmented Reality megoldásunkat, mellyet okostelefonján futtatva, mindenki a kifutón, a modellek társaságában érezheti magát.

A telefon képernyőjén, a néző körül, 360 fokban, feltűnik a 11 győztes modell – rájuk kattintva pedig közelebb jönnek és így az egyes ruhaköltemények már részleteiben is megtekinthetőek. Természetesen nem csak a ruhák, de a tervezők is fontosak, így a képernyőn található gombbal róluk is kap információt a divat iránt érdeklődő okostelefon tulajdonos.
Ha pedig egy közös fotót szeretne készíteni a modellel, mintha ő maga is ott lett volna a kifutón és még meg is szeretné ezt osztani – annak sincs akadálya, hiszen ezek is beépített funkciói az alkalmazásnak.
A különleges, a közeljövőt sejtető élményhez nem kell mást tenni, mint letölteni és elindítani a Junaio ingyenes AR böngészőt, majd annak nyitóképernyőjén található Scan menüponttal leolvasni az alább található QR kódot.
A megoldás közép-felsőkategóriás Android és iOS (iPhone 3GS-től és iPad2-től) készülékeken érhető el, 3G vagy Wifi lefedettség segítségével.
A Junaio AR csatorna neve Vodafone-Gombold újra!
Az inditáshoz a QR kód a post alján.

ÜGYFÉL

Vodafone