+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
vr

VR panorama 360 rally video

Az ARworks csapatának egyik tagja navigátorként részt vett a múlt hét végén rendezett Mikulás Rallye-n. A remek versenyzés mellett a 360°-os kameránkkal rögzítette is az autóban zajló eseményeket.

A legjobban sikerült gyorsasági szakasz 360°-os képi anyagát a versenyt követő napon megosztottuk az egyik közkedvelt Magyar Rallye-s oldalon, ahol máig 8 700 letöltést ért el! Ez egy jó visszajelzés felénk, hogy a 360°-os felvételeknek igenis helye van a piacon, csak megfelelő tartalmat kell szolgáltatni hozzá.

A felvétel maga egy Kodak akciókamerával készült, amit egy bukócsőre szerelhető kameratartó karral helyeztünk el a navigátor elé.
A tartalom egy HD minőségű kiterített torzított videó lett, amit már közvetlenül meg lehet osztani Facebook, és YouTube videólejátszójában egyaránt.

FONTOS: AZ ALÁBBI VIDEÓT A CHROME BÖNGÉSZŐBEN ÉRDEMES MEGNYITNI – OTT TELJES, VALÓS 360 FOKOS VIDEÓKÉNT FUT ÉS KÖRBE IS LEHET BENNE NÉZNI. És végezetül még egy érdekesség. A háromszoros Rallye világbajnokság győztes Volkswagen Motorsport csapata egy nappal a mi videónk megosztása után töltötte fel első 360°-os videóját, így – ha a versenyben nem is – ebben mi voltunk az elsők!:)

ÜGYFÉL

ARWorks