+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

Koncepció kialakítása

Úgy, hogy minél életszerűbb legyen az élmény.

Környezet megtervezése

Az Oculus Quest 2 által is futtatható felbontásban

Animációk elkészítése

Társasztronautákkal, hogy ne érezzék magukat egyedül a userek

Programozás

A laikusok által is érthető interakciók kialakításával

Mars VR Ismeretterjesztő Túra

Virtuális séta a Marson

Hamarosan látogatható lesz egy izgalmas, látványos, kiállítás Budapesten, mely a magyar tudomány, ipar, technika, művészet és kultúra kiemelkedő teljesítményeit hivatott bemutatni.

Ehhez kapcsolódóan készítettük el az elsősorban fiatalabbak számára szánt Mars VR ismeretterjesztő virtuális valóság alkalmazást. Bár az idősebb generációból is kevesen tudhatják, hogy a marson magyar nevű kráterek is vannak.

A felhasználók a VR szemüveget felvéve egy felfedezésre váró virtuális marsi környezetben találják magukat. A játékban a rendelkezésre álló idő 8 perc, mely alatt a felhasználóknak lehetőségük van három marsjárót végignézni testközelből és elolvasni a járművekhez kapcsolódó informatív tartalmakat. Nem messze a járművektől van egy magyar városról elnevezett kráter is, amelynek a pereméhez érve elénk tárul annak teljes látványa. A játékban ezek mellett még helyett kapott egy kicsinyített Mars bolygó is, melynek felszínén további magyar kráterek és a marsjárók landolási pontjai kereshetők meg.

Azért hogy ne érezzék magányosnak a játékosok magukat az utazás alatt, további asztronauták is kísérik őket a vörös bolygó felszínén.

A VR utazás Meta Quest VR szemüvegeken lesz elérhető a látogatók számára.

ÜGYFÉL

Álmok Álmodói II.

DÁTUM

2021. ősz

TECHNOLÓGIA

Meta Quest 2

PLATFORM

Unity