+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
vr

VR TÁVVEZÉRLŐ

A Virtuális Valóság használatának egyik első területe a kiállítások, promóciók és 1-1 értékesítési helyzetek, ahol ez ideális technológia termékek, környezetek bemutatására. Persze itt is érdemes átgondolni, mi fog történni, hiszen van mit megoldani.
A Probléma:
A cég elkészíti a csodálatos VR appot, a user a fejére teszi – majd teljesen elveszik az ott látottakban, nem találja a gombokat a szemüvegen, hiszen soha nem próbálta előtte, nem érti, hol vannak a menüpontok, azokat hogyan kell kiválasztani – és mindeközben munkatársunk sem tudja, igazából hol tart, mit lát a user. A világrengető élménynek tervezett megoldás végül számalmas bukdácsolás lesz.
A Megoldás:
Azért, hogy ez ne történjen meg, fejlesztettük ki VRemote megoldásunkat, amivel egy külső mobil telefonról lehet vezérelni azt, hogy mi lát a VR szemüveg használója. Neki semmit nem csinálnia, csak élveznie a látványt, melyet mi választunk ki neki saját telefonunkon – mi több még azt is látjuk saját készülékünkön, hogy éppen merre néz, így ahhoz kötődően tudjuk a legfontosabb tudnivalókat elmondani.

ÜGYFÉL

ARWorks