+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

SZABADON ALAKÍTHATÓ TARTALOM

Hogy minden rendezvénytípusra működjön

PUSH ÜZENET KÜLDÉS

Az egyszerű vendégkommunikációért

SZEMÉLYRE SZABHATÓ DESIGN

Hogy megfeleljen a céges arculatnak

RUGALMAS ÜZLETI MODELL

Hogy minél könnyebben használják

Welcome Event App

Welcome – a rendezvény app

Saját ötlettől vezérelve készítettük el rendszerünket, mellyel rendezvények szervezői, gazdái készíthetik el eseményük mobil telefonon megjelenő információs csatornáját.

A Welcome két részből áll – egyrészt a szabadon letölthető Welcome alkalmazásból valamint az app tartalmának elkészítésére szolgáló webes tartalom kezelő rendszerből. Ennek segítségével szinte egyedülálló szabadsággal lehet a mobil appban megjelenő menüpontokat valamint az azon belüli tartalmat definiálni.

Így lehet, hogy egy eseményre csak annak Helyszíne és Programja szerepel az appban, míg egy másikra GDPR nyilatkozat, Fotógalériák, Pdf tartalmak, Meghívó jelennek meg benne.

Ezen túl a menük színei, a megjelenő design képernyő elemek is szabadon alakíthatók.

Külön előnye a rendszernek, hogy a rendezvény előtt, közben vagy utána, akár azonnal, akár előre meghatározott időben lehet Push Üzeneteket kiküldeni a meghívottaknak, résztvevőknek, mely egy új, sokkal biztosabban célt érő kommunikációs csatornát jelent.

Fontos, hogy a rendezvényre vonatkozó információkhoz az app indulásakor beírt azonosító után jut a vendég, melyet hozzá előre el kell juttatni.

Várjuk a megkereséseket, szívesen bemutatjuk a rendszert élőben is.

ÜGYFÉL

Saját Spin Off

DÁTUM

2019. tavasz

TECHNOLÓGIA

Native app

PLATFORM

iOS, Android