+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
""
mobil app

Zsiráfot karácsonyra a nappaliba

Hogyan küldjünk tigrist, virágot, aranygyűrűt, Android robotot vagy éppen whisky-t New Yorkban élő barátunknak 1 másodperc alatt?

Egy különleges Facebook alkalmazás, a Mizzard ( http://www.mizzard.com ) kipróbálására invitáljuk, melynek segítségével virtuális, 3 dimenziós ajándékokat küldhet barátainak, akiknek ezek, okostelefonjuk kameráján keresztül, a való világban ténylegesen megjelennek – mintha tényleg ott lennének lakásukban, asztalukon. Az ajándékozottat Facebook ismerőseink közül választhatjuk ki, és az is itt kerül eldöntésre, hogy a számos lehetőség közül, mit kap az illető – meglepetésünk ezek után, nagyon könnyedén, egy Facebook üzenetbe került linkként jut el hozzá. Neki nem kell mást tennie, csak okostelefonján megnyitnia ezt az üzenetet, letöltenie az ingyenes Junaio alkalmazást, majd a képernyőn feltűnő élő kameraképen körbenéznie. Ekkor máris láthatóvá válik a szobában, az irodában, a kertben a neki szánt térbeli, virtuális szerelmes szív, orrszarvú, Hello Kitty figura, bajnoki serleg vagy éppen így karácsony táján egy Mikulás.

Az ajándék helyét is eldönthetjük – az kerülhet a meglepni szánt barát mellé (hogy mindig a közelében legyen) vagy éppen konkrét, térképen bejelölt postacímre – ebben az esetben az csak az adott utca/házszám környékén látható a virtuális térben.

Az elküldött meglepetést természetesen egy titkos ajándékkártya is kíséri, melybe az ajándékozó tetszőleges, csak a címzett által olvasható üzenetet is írhat.

Megoldásunk segítségével egészen különleges, egyébként lehetetlen ajándékokat is küldhetünk (akár pingvint vagy tigrist) és az sem jelent problémát, ha esetleg megfeledkeztünk az ajándékozásról és néhány percen belül kell valamilyen kedves meglepetést találni és elküldeni. E mellett akkor is hasznos a Mizzard, ha a távolság miatt nehézkes egy igazi ajándék eljuttatása.

Küldjön ajándékot 3 klikkeléssel akár most: http://www.mizzard.com

Az integrált Facebook megoldást és okostelefonos alkalmazást az ARworks, az Augmented Reality technológia világszinten elismert okostelefonos alkalmazásfejlesztője készítette, saját ötlete alapján.Megosztás:
FacebookTwitterE-mailGoogleLinkedinPinterest