+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
mobil app

Állatos virtuális SPAR AR videók

A tavaszi Óceánmánia app sikerén felbuzdulva a Spar Magyarország újabb őszi matricagyűjtő album kampányához készítettünk egy különleges, Augmented Reality alapú alkalmazást. A 3D Kifestő app segítségével 4, Magyarországon is honos állatot – hiúz, szalamandra, fácán és pillangó – lehet saját ízlésünkre színezni, majd az app-ba épített számos animációt megtekintve különleges koreográfiákra bírni. Az egyes állatokat a telefont a matricagyűjtő album bizonyoa oldalaira tartva tudjuk előcsalogatni. Az app iOS változatának különlegessége – és ez a világon ismereteink szerint egyedülálló -, hogy az élő kameraképen látható 3 dimenziós animált állattal nemcsak közös fotót de közös videót is lehet készíteni.

A kiszínezett, akár zebra vagy tigrismintás állatokat egy rövid névadó ünnepség után a felhasználó saját állatkertjébe mentheti, az elkészült fotókat, videókat pedig számos formában meg is lehet osztani.

Az app az App Storeban a magyar appok rangsorában az első 6 hatban tanyázik – és az appba épített statisztikai modul számai alapján láthatóan rengetegen használják.

A 4 állatot indító 4 kép a fotógaléria végén található – a futó alkalmazás élő kameraképét erre kell rátartani, hogy az egyes teremtmények megjelenjenek.

ÜGYFÉL

Spar