+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
""
""
""
ar

Audi Q3 szingapúri 3D kalandozás

A szingapúri Audi importőr megrendelélésre készítettük el az Audi Q3 bevezető kommunikációjának fontos elemét jelentő önálló AR alkalmazást. Az autót 3 féle képpen bemutató de a tesztvezetésre való jelentkezést valamint a bemutató rendezvényről is történő híradást is magába foglaló megoldás mind iPhone és iPad, mind Android készülékekre is ingyenesen letölthető. Az app elindítása utána 4 pontos menüt taralmazó, különösen jól sikerült nyitóoldal kerül a user elé – innen léphetünk tovább az autó kívűlről bemutató részre. Itt, annak eldöntése után, hogy a print hirdetés rendelkezésre áll-e, tűnik fel szemünk előtt az autó 3 dimenzióban.
Ha megvan a hirdetés, akkor a hirdetést forgatva és ahhoz közelítve az okostelefont, szemlélhetjük meg az autót minden oldalról – ha pedig nem áll rendelkezésre a hirdetés, akkor ujjunkkal forgatva vagy éppen belenagyítva fedezhetjük fel az autó részleteit.
Mindkét esetben minden rendelkezésre álló színben is megcsodálhatjuk az autót és virtuálisan felszerelhetjük a legjobban tetsző felnivel – hab a tortán, hogy a Q3 lámpája is felkapcsolható.
A külső nézet mellett, a főmenü megfelelő pontját kiválasztva, az autó csodálatos belseje is szemünk elé tárul. Ahogy körbeforgatjuk a telefont, szinte már az autóban érezhetjük magunkat. A szélvédőn túl pedig Szingapúr városának 4 különböző fantasztikus helye tűnik fel.
A külső és belső nézet megtekintése után teljesen egyértelmű lépés a tesztvezetésre jelentkezés, melyet szintén megtehettek a szingapúriak az appban – egyúttal kiválasztva, hogy a tesztvezetésen milyen kiegészítő programon szeretnének részt venni.
Az app az eddigi egyik legteljesebb munkánk, melyben többféle AR technológiát használatunk de mellette a hagyományos alkalmazás tartalmak is jelen voltak a kifejezetten jól sikerült design-ban.

ÜGYFÉL

Audi Singapore