+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
mobil app

Bajnokok kupája

A Totaltrend ügynökség által az Immochan (az Auchan áruházak üzletsorát kezelő cég) részére szervezett, a Foci Eb idején zajló foci témájú promócióhoz készítettünk AR alkalmazást – de az appot használó hostessaktivitást, a szükséges dekorációval és technikával is mi biztosítottuk.

A promócióban a látogatók kézbe vettek egy különleges kockát, melynek helyén, azt bárhogy is tartották, feltűnt egy fantasztikus bajnoki kupa. A serleg az Augmented Reality technológia segítségével került, persze csak az iPad képernyőjén, az alkalmi drukkerek kezébe. Az iPad brandingelt képét, wifi segítségével LED TV-n is láthatták a látogatók, de egyúttal ki is nyomtattuk valamint e-mailben el is küldtük a promócióban résztvevőknek.

A fotózás során a résztvevők mögött egy stadiont ábrázoló óriási print is volt – így a fotókon már teljesen úgy tűnt, mintha a vásárlók tényleg a focipálya sztárjai lennének.

Az itt használt AR technológia különlegessége volt, hogy – talán elsőként – alkalmaztunk térbeli, 3 dimenziós markert – azaz bárhogy, bármelyik oldalával tartotta a látogató a kockát a kamera elé, annak helyén,a zon mindig láható volt a kupa.
A kocka mellett síkbeli markert is készítettünk, melyen szintén megjelenik a serleg. Mindkét marker. a kocka összehajtható formában, letölthető az alábbi linkről és fekete fehérben kinyomtatva megjelenik rajta a kupa.

ÜGYFÉL

Totaltrend, Immochan