+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Feladatok

3D MODELLEZÉS

Az AR-ben megjelenő tartalom elkészítése

UX/UI

A kampány többi eleméhez illeszkedő arculati elemek

PROGRAMOZÁS

A kameraeffektus összerakása és publikálása a megadott felületeken

SOCIAL MEDIA FILTEREK

Mire használhatóak az AR filterek a kampányokban?

Face filterekkel vagy magyarul kameraeffektusokkal mindenki találkozott már, de talán nem mindenki tudja, hogy mennyi mindenre használhatóak a reklámkampányok esetében is. A facebook, instagram és tik-tok filterek azonnal elérhetőek, vagyis nem kell előre letölteni semmit, elég a saját mobilunkon egy bannerre kattintani, vagy a telefon kameráját egy QR kódra tartani, és azonnal ki is próbálhatjuk azokat.

A face filterek, ahogy a nevük is jelzi, elsődlegesen az arc megváltoztatására, kifestésére, viccessé tételére szolgálnak, de ugyanúgy az arc elé és mögé is tudunk tenni bármilyen 3D vagy sima grafikai elemet, így a felhasználó körüli egész teret használni tudjuk. Ráadásul a mosoly, kacsintás, fintorgáshoz is külön tudunk kötni különböző akciókat, animációkat, változásokat. Egyszerű kvízjátékokat is tudunk készíteni fejmozgás, vagy mimika alapán kiválasztva a válaszokat, illetve a képernyőn feltűnő gombokkal is további interakciók érhetőek el. Emellett még a teljes kiterjesztett valóság élménye is rendelkezésre áll, hiszen a face filterek AR ben is meg tudnak jeleníteni egyszerű 3D modelleket, így kincskeresős játékokra, mulatságos animációkra vagy 3D termékbemutatásra kifejezetten alkalmasak.

A face filterek mostanra bizonyos esetekben teljesen helyettesíteni tudják a mobil alkalmazásokat, azoknál sokkal egyszerűbben, azonnali elérést biztosítanak, így különösen alkalmasak akciókhoz, kampánytámogatásokhoz, termékbevezetésekhez, miközben a fejlesztési idejük és áruk sokkal kedvezőbbek.

A filterek használátáról részletes analitika is kinyerhető, így még jobban megimerhetők a célcsoport használati szokásai.

Néhány példa:

SZRT sorsjegy filter

BE YOU arc filter

Giro FB Filter

ÜGYFÉL

Az Ön cége

DÁTUM

Bármikor

TECHNOLÓGIA

Kiterjesztett Valóság

PLATFORM

Android, iOS