+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""

Feladatok

3D MODELLEZÉS

A szükséges 3D modellek elkészítése és animálása

PROGRAMOZÁS

Az iPad Pro képességeit teljesen kihasználó kód megírása

ÜZEMELTETÉS

A kioszk mód optimalizálása a folyamatos működés érdekében

KONCEPCIÓ

A vizuálisan jól bemutatható témák kiválasztása és tartalommá formálása

Felelős Fogyasztás AR App

Felelős Fogyasztás AR Demo

2021 november 29. – december 5. között került megrendezésre a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó a megújult Hungexpo vásárcsarnok területén. A kiállítás célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók.

A Raklap AR alkalmazás segítségével információt kapunk a fenntarthatóbb és egy felelős fogyasztás világáról.
Az alkalmazás 3 termék: joghurtos pohár, póló és laptop előállítási körülményeinek és erőforrás igényeinek, illetve a környezetre gyakorolt hatásuknak megértéséhez nyújt segítséget.

Láthatjuk, hogy a tejtermékekhez szükséges tej létrejötte során mennyi a klímaváltozáshoz hozzájáruló gáz jön létre a tehenek jóvoltából, rádöbbenhetünk, hogy ruhadarabjaink elkészítéséhez mennyi vizet használnak fel és azt is megérthetjük, hogy az évente cserélt kütyüink is mekkora mennyiségben kerülnek deponálásra.

Mivel a fogyasztói társadalomban – sokszor fizikailag is – olyan távol kerül egymástól a termelés és a fogyasztó, hogy mind a cégek, mind az egyén felelősségérzete leépül. A fogyasztási szokásaink pazarlóvá váltak, de szerencsére a helyes döntésekkel visszatérhetünk a jobb, fenntarthatóbb útra.

A látványos AR tartalmakat további vizuális és szöveges információk egészítik ki.

ÜGYFÉL

Planet Budapest

DÁTUM

2021. december

TECHNOLÓGIA

Kiterjesztett Valóság

PLATFORM

Unity, ARkit