+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Feladatok

3D MODELLEZÉS

Szétrobbantott termékanimáció

VIDEÓFELVÉTEL

Virtuális gyárbejárás

PROGRAMOZÁS

Érintőképernyős alkalmazás fejlesztése

Termékbemutató kiállításokra

Ganz gépek

Ha egy termék túl nagy ahhoz, hogy szállítható legyen, és mégis be szeretnénk mutatni a potenciális érdeklődőknek, akkor érdemesebb a termék digitális mását kiállítani – éppen úgy ahogy ezt a Ganz esetében tettük.

A Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó termékei közül a legkisebb is szekrény méterű, a legnagyobb akár egy kisebb nyaralóval is vetekszik. Ilyen termékek szállítása nem megoldható, ellenben nagyon jó lenne, ha a potenciális felhasználók mégis meg tudnák nézni, be tudnák méretezni, hogy mit is látnak. A kiállításokra ezért egy hozdozható megoldást fejlesztettünk, menynek lényege, hogy csak egy laptopot kell vinni a standra, és a helyszínen felállított érintőképernyőhöz hozzákapcsolva, azonnal bemutatható a termékpaletta.

Az alkalmazás két részből állt, az egyik részben egy virtuális bejárás keretében a gyár minden részletét bemutattuk klasszikus, drónos és 360 fokos kamerafelvételekkel, miközben a felhasználó azonosíthatta, hogy melyik gyárcsarnok melyik részén jár éppen. A másik részében egy transzformátort és egy ipari motort mutattunk be, melyet szétrobbantott állapotban, az elemeit tetszőleges irányból szemlélve 3D-ben mutattunk be. A magyarázó szövegek a térben elfordulva mindig az adott elemre mutattak, így megkönnyítettük a megértést. Mindkét termék a saját környezetében, napelemek illetve szélkerekekkel körülvéve is meg lehetett nézni. Így az érdeklődő hozzá tudja képzelni a termék méreteit, elhelyezhetőségét. A száraz számok és műszaki leírások helyett inkább használjuk ki a technika és a 3D modellezés előnyeit!

ÜGYFÉL

Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó

DÁTUM

2024. június

TECHNOLÓGIA

3D vizualizáció

PLATFORM

Windows, Érintőképernyő