+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Feladatok

UX/UI

Meseszerű dizájn kialakítása a fiatalabb generáció számára.

KONCEPCIÓ KIALAKÍTÁS

A feladatok összeállításánál hangsúlyos volt, hogy szellemi, fizikai illetve kültéri és beltéri feladatok is legyenek a listában.

ALKALMAZÁSLOGIKA

Külön felnőtt és gyerek mód, de csak a felnőtt tud létrehozni gyerek fiókot. A felnőtt így nyomonkövetheti gyermeke teljesítményét is.

Ifjú vadőr mobil app

Családi applikáció játékos feladatokkal

Az Ifjú Vadőr applikációt az Egy a Természettel Nonprofit Kft. megbízásából készítettük. Bár az alkalmazás elsősorban a fiatalabb korosztálynak szól, felépítése révén az egész családnak szórakoztató élményt nyújt. Felnőtt és gyerek módban lehet használni és mind a 2 módban hasonló feladatokat lehet elvégezni, amikért pontokat kap a felhasználó. 

Az alkalmazásban elérhető feladatok sokrétűek lehetnek. Megfigyelhetjük a környezetünkben élő állatokat és olvashatunk róluk, de megtanulhatjuk azt is, hogy hogyan rögzítsünk állati lábnyomokat terepen.

Az alkalmazás nem csak szellemi feladatokat tartalmaz, hanem mozgással és túrázással kapcsolatban is gondoltak a felhasználókra. Válaszd ki, hogy hány fekvőtámaszt tudsz megcsinálni, csináld meg és gyűjtsd be érte a pontokat. Ugyanígy tudsz a saját erőnléti állapotodnak megfelelően túrát is beállítani. A feladatok kombinálhatóak mert egy túrázás alatt állatokat is meg tudsz figyelni majd. Minden elvégzett feladat után megkapod az érte járó pontot, ami a felhasználói fiókodban látszik.

Az applikációt előszőr a felnőtteknek kell letölteni és a szülő hozza létre benne a gyerekének a fiókot. A gyereknek is le kell töltenie aztán és be tud lépni a szülőtől kapott azonosítóval. A gyerek rögtön el tudja kezdeni a feladatokat megcsinálni, de arra is van lehetőség, hogy a szülő egyedi feladatkombinációkat állítson össze gyerekének. A szülő látja, hogy gyermeke milyen feladatokat végzett el és hány pontot kapott értük.

Ajánljuk ezt az applikációt minden olyan családnak, akik szeretik az aktív, természetközeli kikapcsolódást és érdekli őket az állatvilag.

Legyél okos vadőr, ügyes vadőr és fitt vadőr!

ÜGYFÉL

Egy a Természettel Nonprofit Kft.

DÁTUM

2021. május

TECHNOLÓGIA

Natív fejlesztés

PLATFORM

Android, iOS