+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

Feladatok

UX/UI

Egyszerűsített katonai dizájn

3D MODELLEZÉS

Környezet, kés és a gyakorlóbábú modellezése

PROGRAMOZÁS

Hand tracking és contoller tracking dinamikus váltása

Késharc alapmozdulatok VR tréning

Késharc VR

A VR technológia kiválóan alkalmas arra, hogy előre definiált mozgásokat gyakoroljunk be vele.

A Késharc VR alkalmazást a Védelmi és Innovációs Kutató Intézet megbízásából készítettük el és a párizsi védelmi konferencián lett először bemutatva.

A katonákkal közösen tervezett alkalmazással a késharc alapjait lehet begyakorolni, ami az 5 késes támadó alapmozdulatot jelenti. A 4 vágást és egy szúrást különböző irányokból kell elkezdeni és egy meghatározott íven kell végigvezetni a kés élét egy gyakorlóbábún.

Az alkalmazásba belépve a felhasználó kiválaszthatja, hogy a gyakorlóbábú végig egy helyben legyen vagy változzon a pozíciója a tréning alatt. A tréning megkezdése után rögtön megjelenik a gyakorlóbábú, amin jelölve vannak a vágásívek és az is, hogy honnan kezdje a vágást a felhasználó. Egyszerre mindig csak 1 vágásív látszik a bábún, de ahogy megcsinálta adott vágásívet rögtön megjelenik egy másik. Egy tréningnek akkor van vége ha a felhasználó 5-ször megcsinálta az összes mozdulatot.

A tréning végén a felhasználó egy gyorsan átlátható táblázatot kap a teljesítményéről. Ebben a táblázatban a fő hangsúlyt az kapta, hogy a felhasználó mennyire tudta tartani a vágásíveket és ezeket mennyi idő alatt, milyen sebességgel csinálta meg.

Az alkalmazás jelenleg magyar, angol, francia és német nyelven érhető el.

ÜGYFÉL

VIKI

DÁTUM

2024. június

TECHNOLÓGIA

Virtuális Valóság, Unity

PLATFORM

Meta Quest 3